PRINCESS LOVE Memory home

  



Older Post >> | << Newer Post
Saturday, September 10, 2011 | 0 comments


Opeen House
Assalamualaikummm, hii! Hehee letih-letihh, kite baru je lepas balik rumaa Ziela Matts nd Fariesya Boo rumah diorang ada buad Open House. brrrrr mcm takde mood sangat kot tadi. Dengan selsema nye lain, SUMPAH BENCIIIIIIIIIIII ! errrrr, kay esok rumah yayang kiteww pulak ada buad open house. Kalau tk mlm ni tidur rumah dia, tapi tak ade sape yang nak hanta, hehee. takpe lah, esokk pepagiiii lagi kite dah tercangak depan ruma diee, ecehh! semangatt bebenoo. hehehe, nak tolong mak mertuaa kiteww tuu haaa >< #hachummm !  OPSSS sorryyyyy. hehehee k lahh nak tukar lagu kat blog nii . hehehe byee !